Aanbod

Ga naar: Horeca | Bedrijven | WoningenNOORDWIJKERHOUT - NOORDWIJKERHOUT RESTAURANT TE KOOP
object hm1-h-2018-0295

Vraagprijs Inventaris/Goodwill: € 70.000
Huurprijs Onroerend goed: € 1.600.- PER MAAND
Omzetindicatie: € 135.000,- PER JAARTe koop in voormalig koetshuis hedendaags Italiaans Restaurant.

Dit ruime restaurant heeft ruimte voor circa 115 gasten, circa 60 gasten op de benedenverdieping en nog eens circa 55 gasten op de verdieping. Hiernaast is er nog een heel ruim terras aanwezig waar zeker ook nog eens 60 gasten bedient kunnen worden.

Met een zeer beperkte huur van 1.600 euro per maand en een omzet van circa 135.000 euro is dit een interessante optie voor iedere horecaondernemer. De indeling en inrichting zijn zeer gunstig waardoor het restaurant ook eenvoudig is te wijzigen naar een ander concept/keuken.

De keuken is voorzien van alle benodigde apparatuur en de installaties zijn goed werkzaam. Er zijn geen verplichtingen met leveranciers of personeel van toepassing.

Het restaurant is eenvoudig met de auto bereikbaar en veel (recreatie)fietsers passeren ook iedere dag dit leuke restaurant. Een restaurant met veel mogelijkheden en nog veel potentie en eigen parkeerplaatsen!

Dit restaurant is per direct te aanvaarden.(Klik op foto('s) voor grote weergave)

KOOG AAN DE ZAAN - KOOG AAN DE ZAAN RESTAURANT
object hm1-h-2018-0294

Vraagprijs Inventaris/Goodwill: € 145.000,-
Huurprijs Onroerend goed: € 3.200,- PER MAANDTe koop prachtig specialiteiten restaurant op uitstekende locatie op de Hoogstraat.

De indeling op de begane grond is royaal en comfortabel voor circa 50 gasten en op de 1e verdieping is nog eens gelegenheid voor circa 50 gasten. Naast een royaal terras voor circa 40 gasten is er op de verdieping ook gelegenheid om groepen te ontvangen of voor het houden van groepspresentaties/ vergaderingen. Het pand is van recent geheel gemoderniseerd en van alle gemakken voorzien en beschikt over uiterst professionele keuken en uitstekende werkende installaties.

De style van de inrichting en indeling van het pand maakt het eenvoudig mogelijk om eventueel een geheel ander concept/keuken toe te passen. Deze zaak is op korte termijn te aanvaarden.(Klik op foto('s) voor grote weergave)

AMSTERDAM - RESTAURANT RIJNSTRAAT AMSTERDAM
object hm1-h-2018-0293

Vraagprijs Inventaris/Goodwill: € 180.000
Huurprijs Onroerend goed: € 2.900,- PER MAAND
Omzetindicatie: € 1.200 EURO PER DAGMODERN EN UITSTEKEND DRAAIEND RESTAURANT TE KOOP MET GROOT TERRAS OP GUNSTIG GELEGEN LOCATIE OP DE RIJNSTRAAT!

Door ziekte is de exploitant genoodzaakt op termijn dit uitstekend draaiende en moderne restaurant te verkopen.

Het restaurant is voorzien van de modernste apparatuur en uitstekend werkende installaties. De inrichting is heel modern, hedendaags en voor meerdere concepten/keukens geschikt. 

Er zijn geen personeelsverplichtingen en het restaurant is per direct beschikbaar. Parkeren kan eenvoudig in de straat. (Klik op foto('s) voor grote weergave)

AMSTERDAM - AMSTERDAM PLANTAGE KERKLAAN
object hm1-h-2018-0292

Vraagprijs Inventaris/Goodwill: € 210.000
Omzetindicatie: € 500.000Plantage Kerklaan

TE KOOP

Het restaurant lijkt wel nieuw! De eigenaar is er zeer zuinig op zijn restaurant waardoor het nog steeds in nieuw staat verkeerd!

Dit restaurant is in de omgeving erg bekend vanwege de uitstekende kwaliteit en gastvrijheid en heeft hierdoor heel veel vaste klanten. Door de ligging te midden van heel veel hotels en op steenworp afstand van Artis is dit restaurant nagenoeg altijd volledig vol geboekt. Buiten is een klein maar gezellig terras aanwezig.

Dit restaurant is op korte termijn over te nemen. De goodwill bedraagt € 210.000,-

Er zijn geen verplichtingen van toepassing naar personeel of leveranciers van gokautomaten of een biermerk.
(Klik op foto('s) voor grote weergave)

AMSTERDAM - AMSTERDAM HOOFDDORPWEG
object hm1-h-2018-0291

Vraagprijs Inventaris/Goodwill: € 80.000
Huurprijs Onroerend goed: € 2.000,- PER MAAND
Omzetindicatie: € 100.000 PER JAARTe koop geheel gerenoveerd hedendaags restaurant/dagzaak op een echte traffic locatie!

Dit restaurant is van alle gemakken en apparatuur voorzien die nodig zijn om een goed restaurant te kunnen exploiteren. Het restaurant heeft

circa 20 zitplaatsen, een grote open keuken, een royale en droge kelder en een kleine achtertuin! Parkeren kan voor de deur.

Door de verse ingrediënten en door alles zelf te bereiden is er een grote vaste klantenkring die frequent komen eten!

Er zijn geen verplichtingen om personeel over te nemen of verplichtingen met leveranciers van drank of gokautomaten. Dit restaurant, deze dagzaak is per direct beschikbaar voor overname.
(Klik op foto('s) voor grote weergave)

AALSMEER - AALSMEER SNACKBAR
object hm1-h-2018-0290

Vraagprijs Inventaris/Goodwill: € 169.000
Huurprijs Onroerend goed: € 1.800 EURO PER MAAND
Omzetindicatie: € 500.000 PER JAARTe koop fraaie snackbar, centraal gelegen op het plein met een grote vaste klantenkring!

Deze snackbar is van alle gemakken voorzien en heeft binnen 20 zitplaatsen en buiten zijn er nog voor circa 12 mensen een zitplaats. De snackbar heeft veel vaste klanten en een omzet die nog steeds toeneemt!

De Ophelialaan is centraal gelegen dicht bij de N201 en heeft veel winkels voor de dagelijkse behoeften waardoor het er iedere dag druk is. De snackbar is op korte termijn over te nemen.

Er zijn geen verplichtingen naar personeel, drank of gokautomaten leveranciers!

De huur van het pand is 1.800 euro per maand

De omzet is circa 500.000 euro per jaar
(Klik op foto('s) voor grote weergave)

Amsterdam - IJSSALON / WAFELS / CHOCOLADE / KOFFIE WINKEL
object hm1-h-2018-0289

Vraagprijs Inventaris/Goodwill: € 85000
Huurprijs Onroerend goed: € 2.850
Omzetindicatie: € op aanvraagTE KOOP:       ijssalon / wafel winkel / chocolaterie / koffie / winkel

omzet      :       op aanvraag

huur        :       circa € 2.850 per maand ex. btw

goodwill  :       € 85.000,-

  • GEHEEL GEMODERNISEERD IN 2018 
  • HOOGWAARDIG AFWERKINGSNIVEAU 
  • OP STEENWORP LOPEN VAN HET SPUIPLEIN
  • TRAMHALTE VOOR DE DEUR
  • LEONIDAS / IJSBOERKE / SEGAFREDO (enkel topproducten)

TE KOOP op unieke traffic locatie een in 2018 geheel gemoderniseerde luxe ijssalon / wafel winkel / chocolaterie / koffiezaak / cadeauwinkel!

Deze unieke winkel van 60 m2 ligt midden in het hart van Amsterdam Centrum op een paar seconde lopen van het altijd drukke en gezellige Spuiplein. Met een tramhalte voor de deur en dagelijks vele toeristen, dagjesmensen en bewoners is dit een echte top traffic locatie!

De winkel heeft een zeer gunstige indeling en bestaat uit een grote en moderne chocoladecorner met een royale vitrine, een ijsvitrine en uitgiftepunt, een koffiebar en een moderne verkoopwand waar losse thee en koffie en aanverwante artikelen te koop zijn!

De omzet is op aanvraag beschikbaar. Op dit moment worden er weinig tot geen reclameactiviteiten ondernomen op social media of andere acties om klanten te trekken/ te binden. Door meer marketingactiviteiten te starten is de omzet eenvoudig te verhogen.

Het opleverniveau en de winkel is in overleg op korte termijn te aanvaarden. Er zijn geen verplichtingen met leveranciers of om personeel over te nemen.
(Klik op foto('s) voor grote weergave)

Haarlem - RESTAURANT (A1) winkelstraat IN HAARLEM
object hm1-h-2018-0288

Vraagprijs Inventaris/Goodwill: € 85.000,-
Huurprijs Onroerend goed: € 1.760,- per maand ex. BTW
Omzetindicatie: € onbekendTe koop bijzonder Uitheems RESTAURANT in Haarlem op zichtlocactie in de drukste winkelstraat van Haarlem N.
 
Dit restaurant heeft circa 45 zitpaatsen, een hedendaags interieurs en moderne apparatuur! Het restaurant is uitstekend bereikbaar en er zijn in de omgeving ruim voldoende parkeerplaatsen beschikbaar.
 
De  huur is  € 1.760,- per maand (excl. btw). De vraagprijs voor het inventaris & goodwill is: € 85.000,-
 
Indien u geinteresseerd bent in dit restaurant dan verstrekken wij u graag aanvullende informatie. Wij verzoeken u dan ons contactformulier in te vullen zodat wij vrijblijvend contact met u kunnen opnemen.
 
 (Klik op foto('s) voor grote weergave)

Wormerveer - WORMERVEER ITALIAANS RESTAURANT, terras aan water
object hm1-h-2018-0287

Vraagprijs Inventaris/Goodwill: € 58.000,- ex BTW
Huurprijs Onroerend goed: € 1.375,- ex btw
Omzetindicatie: € 150.000,- ex btwTe koop gezellig Italiaans restaurant met veel potentie!

Zicht en hoeklocatie direct aan De Zaan
Dit gezellige Italiaanse restaurant (sinds 2004) is gelegen op een van de mooiste plekken aan de Zaan en heeft een royaal eigen terras voor de deur en direct aan De Zaan. 

Binnen zijn er circa 40 zitplaatsen en buiten is er nog eens plaats voor circa 20 zitplaatsen. Er zijn ruime parkeermogelijkheden voor de deur en direct nabij het restaurant. Het station is op geringe loopafstand en de bus stopt in de straat. 

Dit representatieve restaurant is op korte termijn te aanvaarden en het gewenste opleverniveau is te bespreken. 

De jaaromzet bedraagt circa € 150.000,- per jaar (veel potentie/mogelijkheden!)
De huur van het retaurant is  (slechts) € 1.375,- per maand exclusief BTW.

De vraagprijs voor dit gezellige en uniek gelegen Italiaanse restaurant € 65.000,- ex BTW.

Bij interesse verzoeken wij u contact met ons op te nemen onder vermelding van uw naam, adres en telefoonnummer. In een persoonlijk gesprek zullen wij u dan nader informeren over de mogelijkheden. 
(Klik op foto('s) voor grote weergave)

Amsterdam Centrum - RESTAURANT (140 zitplaatsen) in bekende horeca-str
object hm1-h-2018-0285

Vraagprijs Inventaris/Goodwill: € 750.000,- ex btw
Huurprijs Onroerend goed: € 8.500,- per maand ex. BTW
Omzetindicatie: € Op aanvraagDit  unieke en gunstig gelegen restaurant bevindt zich in het centrum van Amsterdam op steenworp afstand van het Koningsplein en de Bloemenmarkt. 

Traffic en toeristen!
Dagelijkse zijn er in dit gebied heel veel toeristen (traffic) die op een van de vele activiteiten in het Centrum en de bezienswaardigheden afkomen! De horecazaken en winkels doen over het algemeen hier hele goede zaken!  

Aan een van de bekendste en drukste straten hebben wij een uniek en recent geheel gemoderniseerd restaurant te koop. De grootschalige verbouwing, onder andere een geheel nieuwe keuken en nieuw interieur hebben van dit restaurant een hoogwaardig aanbod gemaakt!

Het restaurant leent zich voor voor meerdere concepten en is op korte termijn te aanvaarden. 

De huidige huur is  € 8.500 per maand waarvan circa € 4.500 betaalt wordt door de huuropbrengst van de tweetal bovengelegen appartementen.

Vraagprijs en voorwaarden 

De vraagprijs voor de bedrijfsinventaris & goodwill , het huurdersbelang  (vaste inrichting) en het verkrijgen van de huurrechten bedraagt € 750.000,-
voor meer informatie stuur ons een mailbericht met uw naam, woonadres, tel nummer .

   

 (Klik op foto('s) voor grote weergave)

Amsterdam Centrum - FOOD/BAKKER, top traffic locatie!
object hm1-h-2018-0284

Vraagprijs Inventaris/Goodwill: € 155.000,-
Huurprijs Onroerend goed: € 2000- per maand ex. BTW
Omzetindicatie: € 175.000 per jaarTe koop unieke food/bakkerswinkel in hartje centrum op echte top traffic locatie!

Dagelijks lopen er heel veel toeristen in dit gebied die komen voor de vele activiteiten en  bezienswaardigeheden die in dit deel van de stad zijn. 

Deze food/bakkerswinkel is hoogwaardig ingericht en direct te betrekken! De winkel is laag drempelig zodat mensen eenvoudig binnenlopen. De winkel is voorzien van alle benodigde apparatuur, uitstekende installaties en een modern interieur! 

De omzet bedraagt circa € 175.000 per jaar die gerealieerd wordt door zowel balieverkoop
(koffie, sappen en broodjes) maar ook door middel van de thuisbezorgdienst! 

De bestemming van de winkel valt onder de mengformule en de huur bedraagt € 2.000,- per maand ex BTW. 

Indien u geinteresseerd bent in deze winkel bespreken wij graag persoonlijk de mogelijkheden met u en vragen wij u het contactformulier in te vullen zodat wij contact met u kunnen opnemen. 

 (Klik op foto('s) voor grote weergave)

BRASSERIE - in druk winkelcentrum, regio Amsterdam
object hm1-h-2018-0283

Vraagprijs Inventaris/Goodwill: € 290.000,-
Huurprijs Onroerend goed: € 3.900,- per maand ex BTW
Omzetindicatie: € 450.000,-Te koop prachtige brasserie op een gunstig gelegen locatie in druk winkelcentrum. Dit winkelcentrum is centraal gelegen en de woonwijken rondom dit winkelcentrum breiden zich nog steeds substantieel uit! 

Deze brasserie/ lunchroom staat bekend om de verkoop van de lekkerste pizza's en grill producten in de omgeving! De moderne inrichting, apparatuur en installaties zijn van hoge kwaliteit en nog zo goed als nieuw!

Er zijn circa 65 zitplaatsen exclusief het terras. Op het terras is nog eens ruimte voor circa 24 gasten. 

Inclusief service en winkelcentrum kosten is de huur € 3.900,- per maand ex. BTW.
De omzet is circa € 450.000,- per jaar. 

De vraagprijs voor deze unieke brasserie/lunchroom is € 290.000,-

Indien u geinteresseerd bent dan verzoeken wij u ons contactformulier in te vullen. Wij bellen u dan voor een persoonlijke toelichting en om de mogelijkheden nader met u te bespreken.
(Klik op foto('s) voor grote weergave)

Amsterdam Centrum - IJS & WAFEL winkel, Centrum, top traffic locatie!
object hm1-h-2018-0282

Vraagprijs Inventaris/Goodwill: € 350.000,-
Huurprijs Onroerend goed: € 3.300,- per maand ex BTW
Omzetindicatie: € 250.000,- per jaarTe koop IJS & WAFEL winkel is op top traffic locatie in de kern van het centrum van Amsterdam!

Deze moderne winkel met uitstekende apparatuur, machines en installaties heeft (nog) geen concurren in de omgeving en valt onder de bestemming mengformule . 

De winkel is op korte termijn te aanvaarden en heeft een jaaromzet van circa € 250.000,-
De huur bedraagt € 3.300,- ex btw per maand 

De vraagprijs voor deze moderne IJS en WAFEL winkel op een echte toplocatie: € 350.000,-

Indien u geinteresseerd bent in deze unieke winkel dan verzoeken wij u ons contactformulier in te vullen zodat wij spoedig contact met u kunnen opnemen om persoonlijk de mogelijkheden nader te bespreken.

 (Klik op foto('s) voor grote weergave)

Argentijns - RESTAURANT in het Gooi op zichtlocatie + terras
object hm1-h-2018-0279

Vraagprijs Inventaris/Goodwill: € 185.000
Huurprijs Onroerend goed: € 3.200,- per maand ex BTW
Omzetindicatie: € 300.000 per jaarTe koop Argentijns/Grill restaurant  gunstig en opvallend gelegen aan druk doorgaande straat in het centrum van dit gezellige Gooise dorp!

Het gezellige en compleet ingerichte restaurant heeft binnen circa 60 zitplaatsen en buiten is er een royaal terras voor nog eens circa 30 gasten. 

Door de centrale ligging is het restaurant eenvoudig te bereiken en zijn er direct nabij het restaurant ruim voldoende parkeermogelijkheden. 


De vraagprijs voor dit unieke restaurant met een omzet van circa € 300.000,- is € 185.000,- en de huur bedraagt € 3.200,- per maand. het restaurant is op korte termijn te aanvaarden. Financieringsmogelijkheden, een uitgestelde betaling is bespreekbaar!

Indien u geinteresseerd bent in dit restaurant dan verzoeken wij u ons contactformulier in te vullen zodat wij contact met u kunnen opnemen om de mogelijkheden te bespreken.


 (Klik op foto('s) voor grote weergave)

Amsterdam Noord - SNACKBAR / LUNCHROOM (90 zitplaatsen)
object hm1-h-2018-0266

Vraagprijs Inventaris/Goodwill: € 125.000,-
Huurprijs Onroerend goed: € 2.900 per maand ex BTW
Omzetindicatie: € 325.000,-Te koop LUNCHROOM/SNACKBAR in Amsterdam Noord in een druk winkelcentrum!

Deze lunchroom/snackbar is zeer professioneel van opzet, zowel keuken als lobby! Binnen zijn er circa 40 zitplaatsen en op het ruime en gezellige buitenterras nog eens circa 50 zitplaatsen voor gasten.
.
De jaaromzet is circa € 325.000,- en de huur bedraagt € 2.900,- per maand. De vraagprijs voor deze professionele lunchroom/snackbar bedraagt € 125.000,- 

Financieringsmogelijkheden zijn bespreekbaar!

Indien u geinteresseerd bent in deze leuke zaak dan verzoeken wij u ons contactformulier in te vullen zodat wij vrijblijvend contact met u kunnen opnemen  


 (Klik op foto('s) voor grote weergave)

Purmerend - PURMEREND GRILLROOM / LUNCHROOM
object hm1-h-2018-0257

Vraagprijs Inventaris/Goodwill: € 260.000
Huurprijs Onroerend goed: € 2700
Omzetindicatie: € 500.000Te koop specialiteiten restaurant met een royaal en gezellig terras op een gunstig gelegen zichtlocatie in druk winkelcentrum te Purmerend
Dit hedendaagse ingerichte restaurant is groot circa 100 m2  en heeft een gunstige indeling en representatieve inrichting kan eventueel ook eenvoudig aangepast worden zodat het voor een ander concept/keuken geschikt is!
Het restaurant beschikt over alle benodigde en goed functionerende apparatuur die je mag verwachten in een dergelijk restaurant. Dit restaurant heeft een grote vaste klantenkring die graag terugkomen vanwege de uitstekende keuken en de gastvrijheid van het personeel. De installaties voldoen aan de gestelde eisen en zijn in goede staat. 
Er zijn geen verplichting naar personeel toe en er zijn geen overeenkomsten/verplichtingen met leveranciers van automaten of drank van toepassing.
In het restaurant is plaats voor circa 35 gasten. 
Parkeren is eenvoudig mogelijk direct nabij het restaurant en de bereikbaarheid is goed te noemen. Het restaurant is in overleg te aanvaarden, op korte termijn mogelijk!
De omzet van dit restaurant is circa  500.000 euro per jaar en de huur van het pand bedraagt  2.700 euro per maand!
De prijs voor goodwill en overname inventaris is € 260.000,- exclusief BTW.
Indien u interesse heeft in dit mooie restaurant dan komen wij graag met u in contact en dan verzoeken wij u ons te bellen of een mail bericht te sturen om u interesse kenbaar te maken of uw vragen te stellen.
Wij zijn bereikbaar op 06 – 1507 6644 / 06 109 06 192 of info@horecamakelaars.nl(Klik op foto('s) voor grote weergave)

Amsterdam - te KOOP AMSTERDAM-DUIVENDRECHT RESTAURANT
object hm1-h-2018-0255

Vraagprijs Inventaris/Goodwill: € 250.000
Huurprijs Onroerend goed: € 3200 per maand
Omzetindicatie: € 300.000 per jaarDit restaurant is gesitueerd in een markante verzamelgebouw met nationale en international horeca ondernemers . het restaurant heeft het meeste markante gedeelte van het gebouw.
het is stijlvol, modern ingericht zowel restaurant als de keuken


In de huidige situatie wordt op deze locatie een Turks/mediterrane  concept geëxploiteerd. De inrichting is uniek, waarbij rekening is gehouden met elk detail, wat zorgt voor een zeer sfeervolle ambiance.
het is een uniek kans voor de enthousiaste ondernemer om van dit nieuw opgerichte restaurant wereld restaurant van te maken met zeer hoge omzetten. 

In de huidige setting beschikt het restaurant over ca.. 95 zitplaatsen.                                                                                        

Aan een nieuwe ondernemer de mogelijkheid om deze meer dan complete horecazaak, zonder enige verplichtingen, voort te zetten of een eigen invulling aan te geven.
voor meer informatie neem contact met ons op via e-mail!
(Klik op foto('s) voor grote weergave)

Amsterdam-centrum - Amsterdam centrum Te koop Grand Cafe
object hm1-h-2018-0168

Vraagprijs Inventaris/Goodwill: € 1.700.000
Huurprijs Onroerend goed: € 60.000 per jaar
Omzetindicatie: € 1.000000Dit Grand Cafe is gesitueerd op het  het Leidseplein! Deze unieke locatie heeft verder geen toelichting nodig!

Het Grand Cafe is van alle gemakken voorzien en een echte topzaak!

Grootte: ca.. 200m2

Terras: ca. 165 zitpl.

Huur: ca. € 5.000 p.m..

zonder referentie vermogen niet reageren aub!

Omzet: ca.. € 1.000.000

voor meer info. zie onze contact formulier!
(Klik op foto('s) voor grote weergave)

Amsterdam-centrum - REGULIERSDWARSSTRAAT RESTAURANT TE KOOP
object hm1-h-2018-0156

Vraagprijs Inventaris/Goodwill: € 225.000
Huurprijs Onroerend goed: € 3.500
Omzetindicatie: € 250.000dit is  werkelijk een mooie kans om eigenaar van dit schitterende restaurant te zijn, het pand heeft 4 x verdiepingen waarvan 1 bewoonbaar is en op de begane en de eerste verdieping is het restaurant met totaal ca. 50 couverts. zeer mooi ingericht met een complete ingerichte keuken, de terras is vergunt voor ca. 15 zitplaatsen.

Huur: 3500 per maand

omzet: ca. 250.000, per jaar

potentie 400.000 per jaar

ligging: omgeving Rembrandt plein
(Klik op foto('s) voor grote weergave)