Aanbod

Ga naar: Horeca | Bedrijven | WoningenAmsterdam - te huur 6 kamers woonhuis Ametrdam
object hm1-w-2018-0217

Schitterende grote en moderne ZES KAMER middenwoning gelegen aan een singel, in een rustige woonwijk aan de rand van Amsterdam - Slotermeer.
De woning kan volledig gemeubileerd gehuurd geworden, of als een lege woning. Voor het volledige aanwezige meubilair wordt een maandelijkse vergoeding gevraagd
De bereikbaarheid is goed, dichtbij de uitvalswegen en openbare vervoer. Een zeer aantrekkelijk object met ruime tuin en bijzonder fraai dakterras, welke op het zuiden zijn gelegen. De woning kan zowel ontruimd, als geheel gemeubileerd gehuurd worden.
Berging in de achtertuin.
Groot dakterras op het zuiden. Indeling:Parterre: Entree, hal, meterkast, toiletgroep,modern uitgvoerde keueken voorzien van diverse inbouwapparatuur w.o. koelkast, vrieskast, magnetron, vaatwasser, kookplaat, electische oven, afzuigkap.
Royale woonkamer met tuinligging.1e verdieping:1e etage: Overloop, drie royale kamers, schitterende mo derne badkamer met wastafel, douche en ligbad.2e verdieping:2e etage: Twee mooie slaap/werkkamers met een uitgang naar een bijzonder fraai dakterras met goed uitzicht over de omgeving en gelegen op het zuiden.Tuin:Gunstig op de zonkant gelegen tuin.het is ook beschikbaar voor studenten ,bij interesse graag ontvangen wij uw reactie via mail met vermelding van uw personalia, beroep ,studie enzo.

Prijs: € 1950 per maand

VERKOCHT